Activităţi

actualizat: 14. Iulie 2016 - 10:59

.
FORMARE

CRFCAPL Busurești răspunde de pregătirea profesională a aleşilor locali, a funcţionarilor publici şi a personalului contractual din judeţele: Argeş , Călărași , Constanța, Dâmboviţa, Giurgiu, Tulcea, Ilfov, Ialomița, Brăila, Prahova, Buzău, Vrancea, Teleorman , Galați şi din Municipiul Bucureşti cu cele 6 sectoare.
.
PERFECŢIONARE
CRFCAPL Busurești  prin programele sale de formare continuă asigură perfecționarea profesională a funcționarilor publici și a personalului contractual din administrația publică.
CRFCAPL Busurești  asigură la cerere realizarea unor programe în strânsă legătură cu cerinţele organizaţiei client, pentru a satisface în totalitate nevoile acesteia.
.
CENTRUL DE INFORMARE - DOCUMENTARE

În sediul CRFCAPL Busurești  se află Centrul de Informare-Documentare în care peste 1600 de volume stau la dispoziția personalului centrului, a colaboratorilor, precum și a cursanților, pe perioada formării. Fondul documentar, gestionat cu ajutorul tehnicii de calcul, acopera principalele domenii de interes pentru administrația publică locală.imagini: 
.
.
.
.
.
.
.
.
.