Cum mă înscriu la un curs?

imaginea utilizatorului admin
actualizat: 15. August 2015 - 3:53

Paşii de urmat pentru înscrierea la un curs organizat de CRFB

imaginea utilizatorului admin

De la pagina Înscriere se accesează formularul electronic de înscriere la curs.

Formularul se completează pentru o persoană. Dacă sunt mai multe persoane de la aceeaşi instituţie, care doresc să se înscrie la curs, atunci pentru fiecare în parte se va completa câte un formular.
Se selectează denumirea cursului la care se doreşte înscrierea şi imediat apar date referitoare la curs: perioada, locaţia unde se va desfăşura cursul şi preţul cursului.
Se alege tipul de cazare disponibil pentru acea locaţia afişată sau "fara cazare".
Se completează numele şi prenumele cu majuscule şi CNP. Atenţie sistemul avertizează în cazul în care CNP-ul nu este introdus corect.
Se completează mai departe adresa e-mail şi telefonul persoanei care se înscrie la curs.
Se completează localitatea şi judeţul în care persona s-a născut precum şi  instituţia de învăţământ superior (sau mediu) absolvită şi anul absolvirii în câmpurile indicate. De asemenea, dacă este cazul, se completează şi câteva date referitoare la alte studii relevante, în ţară sau străinătate /durata.
Mai departe se completează datele privind instituţia de unde provine persoana astfel:
Prima dată se introduce CUI/CIF-ul instituţiei, iar dacă acesta nu este introdus corect, sistemul va avertiza, iar formularul nu va putea fi trimis. Dacă CUI/CIF-ul instituţiei sunt introduse corect, atunci câmpurile Denumirea, Adresa, Telefonul instituţiei se vor acompleta automat de către sistem.
În continuare se completează şi celelalte câmpuri şi se bifează corespunzător dacă persoana este sau nu de acord să primească pe e-mail informaţii cu privire la programele de perfecţionare organizate de CRFB.

După ce s-au completat toate câmpurile, se apasă trimite. Datele vor fi introduse în baza de date, iar  sistemul va afişa în partea de sus a paginii un link la fişa de înscriere gata completată pe care persoana va trebui să o descarce, să o semneze, să o înregistreze în registrul unic al instituţiei şi să o trimită scanată pe e-mail la adresa office.oc@crfb.ro
În cazul în care din diferite motive, formularul nu poate fi completat, se descarcă fişa de înscriere, din partea de jos a paginii, se completează de mână, se semnează, se înregistrează în registrul unic al instituţiei şi se trimite la adresa office.oc@crfb.ro
În cel mai scurt timp, un funcţionar de la CRFB va contacta persoana/instituţia pentru următorii paşi.